nainen lukemassa Liljaa

Vastaa Liljan lukijatutkimukseen

Ajankohtaista | 27.01.2023 | LIlja 1/2023

Kerro mielipiteesi seurakuntien Lilja-lehdestä vastaamalla verkkokyselyyn.

Nyt voit kertoa mielipiteesi tammikuun Lilja-lehdestä. Odotamme innolla vastauksia, sekä ruusuja että risuja, joiden avulla voimme kehittää lehteä lukijoiden tarpeita vastaavaksi. Vastaa siis lukijatutkimukseen!

Voit vastata kyselyyn tämän linkin kautta. Lisäksi linkki löytyy nettisivujemme www.turunseurakunnat.fi vasemmanpuoleisesta valikosta ja linkkiä mainostetaan myös seurakuntayhtymän sosiaalisen median kanavissa.  Vastauksia saadaan myös kuluttajapaneelin kautta. Tutkimuksen toteutuksesta vastaa Innolink. Tutkimusteknisistä syistä tämä tutkimus tehdään vain suomenkielisenä. Tuloksista kerrotaan kevään mittaan Lilja-lehdessä.

Kyseessä on seurakuntalehtien lukijatutkimus, johon osallistuu yhdeksän seurakuntalehteä eri puolilta Suomea.

MITÄ TYKKÄSIT JUTUSTA?

Kiitos, että autat meitä kehittämään lehden sisältöä.