Papinpaitaan pukeutunut nainen heittelee syksyn keltaisia lehtiä ilmaan.

Kuvakulma 10/2022

Kuvakulma | 03.11.2022 | Lilja 10/2022

Kuva: Timo Jakonen | Teksti: Heidi Pelander

Opiskelija, nykäise pappia hihasta!

Turun yliopiston opiskelijoiden ja henkilökunnan tukena on tänä syksynä uusi kasvo, oppilaitospappi Marja Juntunen. Hän on Itä-Suomen yliopiston kasvatti ja toiminut pappina viimeksi Pelkosenniemen seurakunnassa Lapissa. Ole Marjaan yhteydessä, mikäli kaipaat keskustelukumppania, painoi mieltäsi mikä tahansa. Marjan kollegoina toimivat tutut oppilaitospapit Atte Airaksinen ammatillisissa oppilaitoksissa ja Mia Pusa sekä yliopistolla että ruotsinkielisissä korkeakouluissa. Marja sijaistaa oppilaitospappi Tiina Hallikaista, joka on virkavapaalla tammikuun loppuun.

Lue lisää: www.turunoppilaitospapit.fi

MITÄ TYKKÄSIT JUTUSTA?

Kiitos, että autat meitä kehittämään lehden sisältöä.